Услуги


Авијацијата ја ставаме во служба на човековите потреби. Нудиме услуги во следниве области:Доколку сте љубопитни или сакате да станете дел од современото живеење, бидете дел од нашата школа за обука на пилоти.

Познатиот авион од типот "Цесна 172", заедно со нашите искусни инструктори, ќе ги ставиме на Ваше располагање!

Корисни линкови:


Нашата адреса:

Бониер Д.О.О.Е.Л.
Бул. "О. Револуција" 32/13
1300, Куманово

Матичен аеродром:
Пеширево - Св. Николе

Телефон: +389 (0) 32 440 890
Мобилен: +389 (0) 70 211 391
Факс: +389 (0) 32 440 890
e-mail: boniair_mk@yahoo.com